Cand este recomandat sa folosesti partea sport a caruciorului

Utilizarea părții sport a unui carucior depinde de dezvoltarea și nevoile copilului dvs. În general, părțea sport a unui carucior este concepută pentru copiii mai mari de 6 luni, care pot sta singuri și pot susține capul și gâtul fără sprijin. Este recomandat să utilizați partea sport a caruciorului atunci când copilul dvs:

* Are vârsta și dezvoltarea adecvata. De obicei, părțea sport a unui carucior este potrivită pentru copiii cu vârsta de aproximativ 6 luni sau mai mari. Cu toate acestea, este important să consultați instrucțiunile producătorului.

* Poate sta singur și are control asupra capului și gâtului. Partea sport a caruciorului este concepută pentru copiii care au dezvoltat suficient controlul corpului lor,pentru a sta într-o poziție verticală fără sprijin. Asigurați-vă că copilul poate susține singur capul și gâtul înainte de a trece la utilizarea părții sport a caruciorului.

* Dorește o poziție mai înaltă și o vedere mai bună. Părțea sport a caruciorului oferă o poziție mai înaltă pentru copil și o vedere mai bună a mediului înconjurător. Dacă observați că copilul dvs. este interesat să exploreze lumea dintr-o poziție verticală și este curios de activitățile din jur, este momentul potrivit pentru a utiliza partea sport a caruciorului.

* Este important să urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului și să utilizați caruciorul conform specificațiilor acestuia. Dacă aveți îndoieli sau întrebări cu privire la momentul potrivit pentru a trece la partea sport a caruciorului, este întotdeauna recomandat si să consultați medicul pediatru pentru sfaturi personalizate în funcție de dezvoltarea și nevoile copilului dvs.

Sus