Diferenta dintre un carucior 3 in 1 si un carucior 2 in 1

Când vine vorba de alegerea unui carucior copii, una dintre primele decizii pe care trebuie să o iei este dacă să optezi pentru un carucior 3 in 1 sau un carucior 2 in 1. Diferența principală între cele două este că modelul 3 in 1 vine cu o scoica suplimentar, în timp ce modelul 2 in 1 are un landou care poate fi folosit pentru nou-născuți și apoi convertit într-un cărucior sport.

Scoica este o parte esențială a unui carucior 3 in 1, care oferă un loc sigur și confortabil pentru nou-născuți să doarmă și să se odihnească în timpul plimbărilor. Pe de altă parte, carucioarele 2 in 1 nu au o scoica dedicat, ci utilizează landoul care poate fi folosit pentru plimbări.

Partea sport/partea de dormit a landoului pentru caruciorul 3 in 1 este similară cu cea a caruciorului 2 in 1. Aceasta constă într-un scaun pentru copii, care poate fi ajustat în funcție de vârsta și greutatea copilului. În general, carucioarele copii 3 in 1 oferă mai multe opțiuni de ajustare și pot fi folosite pentru copii,pana la varsta de 3 ani.

În concluzie, dacă îți dorești o soluție completă pentru transportul copilului tău, care să acopere toate etapele de la nou-născut ,la copil mic, un carucior copii 3 in 1 poate fi cea mai bună opțiune.Acesta oferă scoica pentru nou-născuți si un landou transformabil in parte spor care oferă suficient spațiu pentru copil. Carucior 2 in 1 bej

Pe de altă parte, dacă ești interesat doar de un carucior pentru plimbări, un carucior copii 2 in 1 poate fi suficient.

Carucior 2 in 1 bej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deși carucioarele 3 in 1 sunt mai scumpe decât cele 2 in 1, acestea pot fi o investiție excelentă pe termen lung.

De asemenea, este important să ții cont de faptul că un carucior copii este un element esențial pentru siguranța și confortul copilului tău. Prin urmare, este important să nu faci compromisuri atunci când vine vorba de alegerea celui mai bun carucior pentru tine și copilul tău. În cele din urmă, alegerea unui carucior copii 3 in 1 sau 2 in 1 depinde de nevoile și preferințele tale și ale copilului tău.

Sus